"THE SEEKING ALCHEMIST"

De 4 essentielle olier der styrker dine dominerende organer


Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Seeking Alchemist (Metal)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen
her.


SOM "THE SEEKING ALCHEMIST" ER DINE DOMINERENDE ORGANGER LUNGERNE OG TYKTARMEN


Lungerne: Lunger er det organ, der tager vital livsenergi ind via åndedrættet. Når lungerne er ude af balance, kan vi ikke tage livet ordenlig ind. Hverken fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt. 

Vi bliver beskyttende, oversensitive, lukker os ned og inde og kan opbygge en sorg over ikke at leve livet. Modsat kan en harmonisk lungeenergi trække alt livets magi ind og fordele det smukt ud i alle celler og oplevelser, så vi lever et liv i overskud.


Tyktarm: Tyktarmen står for at udskille alt det, der ikke kan og skal bruges. 

I sin harmoniske version giver man nemt slip på alt det, man ikke har brug for.

I en uharmonisk version kan man ikke rigtig slippe, og der ophober sig negative og tunge følelser og tanker. Man kan energetisk føle sig drænet, over-sensitiv og ude af stand til at slippe og komme videre.
4 TERAPEUTISKE ESSENTIELLE OLIER, DER NATURLIGT STRKER OG HARMONISERER DIN TYPE

Her er 4 terapeutiske essentielle olier (planteekstrakter), som styrker lungerne og tyktarmen, og dig som “The Seeking Alchemist”:


Copaiba: Olien støtter op om både dine lunger og tyktarm. Den hjælper dig med at se alt det, der ikke virker i dit liv, så du kan slippe det. Den hjælper dig med at balancere din indre perfektionist og dit selvværd.

Cilantro: Olien harmoniserer specielt dit fordøjelsessystem og herunder tyktarmen. Den hjælper med at detoxe alt det, som skal slippes, så det ikke ophober sig og bliver til stagnerede tanker, følelser og energi (og fysiske fordøjelsesproblemer). Den hjælper dig også med at slippe kontrol og tendensen til at blive besat af ting.

Black Pepper: Støtter både lunger og tyktarm. Olien står emotionelt for at vise, hvem man er. At lade maskerne falde og stå frem som den man er indeni.

Arbovitae: Denne olier støtter og harmonisere også lunge- og tyktarmsenergien, samt hjælper spirituelt og emotionelt med at åbne op for at modtage.
SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

Få din pakke her