"THE SEEKING ALCHEMIST"


Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Seeking Alchemist (Metal)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen
her.


Som The Seeking Alchemist er du skabt til at finde ind til det værdifulde i alle livets områder og folde det ud i de smukkeste detaljer, som er dybt meningsfulde for dig og verdenen

Når du er i dit fulde potentiale, ved du, at du er værdifuld. 

Du evner at se det essentielle og værdiskabende i alle situationer.

Du er nysgerrig og søgende for at undersøge, hvor det meningsfulde og værdifulde er.

Du har en stærk forbindelse til evigheden og din egen indre goddess.

Du handler hurtigt og effektivt. Du er en afslutter. Du holder styr på ting, slipper det der ikke virker eller skaber værdi, og færdiggør nemt projekter. Du alchymiserer bly til guld i den proces.

Du søger at skabe en tilværelse fyldt med kvalitet og mening.


Du er loyal i dine relationer, men omgiver dig ofte kun med folk, du virkelig værdsætter og som virkelig værdsætter dig.


Når du er i din power, kan du opleve det her:

 • Du er effektiv i handling og er ‘get shit done’-typen
 • Du har et stort ønske om at gøre det godt, og gør det
 • Du har et øje for detaljer og kvalitet, som gør, at du skaber ekstraordinære ting
 • Du har et øje for, hvad der skaber værdi, og hvad der er meningsfuldt i alle processer i livet
 • Du formår at have en vis objektivitet over dig, som gør dig i stand til at se ting, for hvad de er
 • Du er kompetent og ekspert i det, du gør
 • Du føler dig værdsat og god, som du er 
 • Du evner at omgås mennesker, som ser dig og værdsætter dig
 • Du deler din unikhed med verdenen. Du tør blive set som den diamant, du er
 • Du er god til at slippe det, der ikke er godt for dig mere og bevæger dig gennem livets faser på en gennemarbejdet måde, hvor du fuldt ud mærker dine følelser, så de kan slippes
 • Du har en fast og god struktur i dit liv, som hjælper dig med at være effektiv og få afsluttet dine projekterNår du er i din uharmoniske version, kan du opleve det her:

 • Tendens til at trække dig fra mennesker 
 • Oversensitiv over for andre mennesker og deres energier
 • På overfladen kan du være kynisk og følelseskold, men nedenunder handler din tilbagetrækning om at ville beskytte din energi
 • At have utroligt svært ved at modtage. Både fysisk hjælp og gaver, men også kærlighed og komplimenter
 • Du arbejder ufattelig hårdt. Du kan altid se det, der mangler, og det jagter du at få afsluttet
 • Meget arbejde kan være en måde at distancere sig fra omverdenen, ligesom for meget mental aktivitet (at være i hovedet) kan gøre det samme
 • Du føler dig ikke værdifuld, men mindreværdig, og at det du gør, er aldrig godt nok
 • Du oplever i perioder stor sorg (som er forskellig fra at være ked af det, og som nogle beskriver som en tyngde i brystet), eller også kan du ikke få adgang til sorg
 • Enten at være over-fokuseret på kvalitet, eller slet ikke have kvalitet og oplevelser i livet
 • Du har en masse uafsluttede projekter
 • Du er så detaljeorienteret at du ingen vegne kommer
 • Du er over-perfektionistisk og kritiserer dig selv og andre unødigt meget
 • Du mangler en god struktur, eller også er du så struktureret, at du nærmest er besatDine store spørgsmål, som kan poppe op når du er presset:

 • “Hvad har jeg overset, hvad mangler jeg at færdiggøre?”
 • “Er jeg god nok, og gør jeg det godt nok?”
 • “Hvad skaber mening i mit liv?”
 • “Hvordan kan jeg føle mig forbundet og hel?”

3 TING DU KAN GØRE FOR AT STYRKE DIG SELV (OG ÅBNE OP FOR DINE STÆRKE SIDER)


1: Modtage
Øv dig i at modtage fra andre. Det er en essentiel praksis at kunne modtage andres positive energi i form af ord, handlinger og gaver. 


Du kan øve dig i at åbne op for dig flow ved at blive god til at tage imod og oprigtigt føle dig værdig til at modtage fra taknemlighed.


2: Vis dig for andre
Du har måske en tendens til at gemme, hvem du virkelig er inden i, fordi det føles sårbart, og du føler dig for sart eller sensitiv. 


Din type er GULD og når du er i relationer, som virkelig ser og værdsætter dig, kan du smelte dig for øjnene af dem og transformere dig, fordi du tør åbne op og vise, hvem du er. 


Den version af dig selv skal ud og bidrage og være inkluderet.


3: Slip det der ikke nærer dig
Din type kan have en tendens til at holde fast på ting, mennesker og følelser, fordi de er bange for at slippe det, og har en tendens til at blive meget sorgfulde i slippe-processer. 


Problemet er, at ting der ikke føles meningsfulde rådner og skaber stagnation.


Din type har brug for at omgive sig med essentielle, værdifulde ting,mennesker og oplevelser af høj kvalitets. Ting er meningsfulde for dig. 


Lær dig selv at slippe de ting, der i dine øjne ikke er meningsfulde, og tillad dig selv at være i sorgprocessen. Men lad være med at hænge i den, bare fordi det gør ondt at slippe.SOM "THE SEEKING ALCHEMIST" ER DINE DOMINERENDE ORGANGER LUNGERNE OG TYKTARMEN


Lungerne: Lunger er det organ, der tager vital livsenergi ind via åndedrættet. Når lungerne er ude af balance, kan vi ikke tage livet ordenlig ind. Hverken fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt. 

Vi bliver beskyttende, oversensitive, lukker os ned og inde og kan opbygge en sorg over ikke at leve livet. Modsat kan en harmonisk lungeenergi trække alt livets magi ind og fordele det smukt ud i alle celler og oplevelser, så vi lever et liv i overskud.


Tyktarm: Tyktarmen står for at udskille alt det, der ikke kan og skal bruges. 

I sin harmoniske version giver man nemt slip på alt det, man ikke har brug for.

I en uharmonisk version kan man ikke rigtig slippe, og der ophober sig negative og tunge følelser og tanker. Man kan energetisk føle sig drænet, over-sensitiv og ude af stand til at slippe og komme videre.
4 TERAPEUTISKE ESSENTIELLE OLIER, DER NATURLIGT STRKER OG HARMONISERER DIN TYPE

Her er 4 terapeutiske essentielle olier (planteekstrakter), som styrker lungerne og tyktarmen, og dig som “The Seeking Alchemist”:


Copaiba: Olien støtter op om både dine lunger og tyktarm. Den hjælper dig med at se alt det, der ikke virker i dit liv, så du kan slippe det. Den hjælper dig med at balancere din indre perfektionist og dit selvværd.

Cilantro: Olien harmoniserer specielt dit fordøjelsessystem og herunder tyktarmen. Den hjælper med at detoxe alt det, som skal slippes, så det ikke ophober sig og bliver til stagnerede tanker, følelser og energi (og fysiske fordøjelsesproblemer). Den hjælper dig også med at slippe kontrol og tendensen til at blive besat af ting.

Black Pepper: Støtter både lunger og tyktarm. Olien står emotionelt for at vise, hvem man er. At lade maskerne falde og stå frem som den man er indeni.

Arbovitae: Denne olier støtter og harmonisere også lunge- og tyktarmsenergien, samt hjælper spirituelt og emotionelt med at åbne op for at modtage.
SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

Få din pakke her