VIDEO: Business som en spirituel praksis


Lær hvordan du driver din forretning som en spirituel praksis, hvor du folder din essens ud og transformerer dine blokeringer til vækst.


Her i videoen snakker jeg med Christine Eilvig om vores fælles tilgang til Business som en spirituel praksis og deler vores vej ind at bruge naturen i form af essentielle olier til at kalibrere vores vibration, mindset, følelsesmæssige blokeringer og mærken ind i essens.

Hvis du kan mærke olierne taler til dig, vil jeg invitere dig til at læse mere og blive en del af mit community her. Arbejdet med at komme tilbage til helhed igennem naturen handler om meget mere end olier - det er et bevidst valg og en livsstil, som jeg vil elske at hjælpe dig med at udfolde i dit liv og din familie.

Bestil dine olier her og kom med i mit community
"The Soulful Tribe"